Sammen når vi

Dine mål

Kosthold

Tilrettelagt kostholdsprogram med matvarer og måltider som smaker godt, men viktigst av alt noe du trives med i lengden og gir resultater.

trening

Personlig treningsprogram laget til deg som er rettet mot dine mål og ditt utgangspunkt slik at du får resultater, men viktigst av alt at du synes det er gøy.

Oppfølging

Tett og motiverende oppfølging hver dag under coaching-perioden. Uansett hvor du er i verden, vil jeg være tilgjengelig for å hjelpe deg med dine mål.

coaching

Sammen finner vi ut hvordan du skal nå målet ditt på best mulig måte med et kosthold og trening som du trives med og som gir resultater.

Kostholdssprogram

Du får et tilrettelagt kostholdsprogram som er rettet mot dine mål og ditt utgangspunkt. Når vi lager denne planen til deg så vil vi henta ut masse informasjon fra deg om hva du liker og hva du ikke liker å spise. Her vil trivsel være hovedfokuset og vi setter opp mange forskjellige måltids-alternativer til deg med retter som smaker godt men viktigst av alt, at du trives med maten sånn at det varer i det lange løp.

treningsprogram

Dette blir skreddersydd ut ifra din målsetting og utgangspunkt. Treningsprogrammet vil du få inne i en exclusive app der du får video av alle øvelsene du skal gjennomføre, slik at du føler deg trygg på hvordan disse utføres. Samtidig kan du tracke progresjonen av treninga! Hvor mange sett, repetisjoner og hvor mye vekt du har brukt under hver enkelt øvelse.

Oppfølging

Hver uke sender du inn en utfyllende rapport to ganger i uken. Da vil du få konstruktive tilbakemeldinger fra meg angående fremgang og hva du kan forbedre, her er jeg også åpen for innspill om du ønsker å gjøre noen endringer i kostholds og treningsplanen. I denne oppfølgingen vil jeg tracke fremgangen din, se over kostholdet og se igjennom treninga slik at du med sikkerhet oppnår ønsket resultat.

Coaching

Du kan kontakte meg 24/7 og derfor er du aldri alene. Under hele coaching-perioden vil jeg være tilgjengelig om du har noe spørsmål eller trenger noe form for hjelp. Du vil hele tiden få den veiledning du trenger for at du skal nå dine mål på best mulig måte. Trenger du hjelp eller ønsker å ta en prat så er jeg bare en melding eller en kjapp tlf samtale unna for å hjelpe deg hver dag under hele coaching-perioden.

Kontaktskjema

Ta kontakt

Så hjelper jeg deg med det du måtte lure på.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.