Trening og coaching

våre pakker
Myrvold coachingMyrvold coaching

Hva er online coaching?

Kostholdsprogram

Du får et tilrettelagt kostholdsprogram som er rettet mot dine mål og ditt utgangspunkt. Når vi lager denne planen til deg så vil vi henta ut masse informasjon fra deg om hva du liker og hva du ikke liker å spise. Her vil trivsel være hovedfokuset og vi setter opp mange forskjellige måltids-alternativer til deg med retter som smaker godt men viktigst av alt, at du trives med maten sånn at det varer i det lange løp.

Treningsprogram

Dette blir skreddersydd ut ifra din målsetting og utgangspunkt. Treningsprogrammet vil du få inne i en exclusive app der du får video av alle øvelsene du skal gjennomføre, slik at du føler deg trygg på hvordan disse utføres. Samtidig kan du tracke progresjonen av treninga! Hvor mange sett, repetisjoner og hvor mye vekt du har brukt under hver enkelt øvelse.

Chat 24/7 

Du kan kontakte meg 24/7 og derfor er du aldri alene. Under hele coaching-perioden vil jeg være tilgjengelig om du har noe spørsmål eller trenger noe form for hjelp. Du vil hele tiden få den veiledning du trenger for at du skal nå dine mål på best mulig måte. Trenger du hjelp eller ønsker å ta en prat så er jeg bare en melding eller en kjapp tlf samtale unna for å hjelpe deg hver dag under hele coaching-perioden.

Oppfølging og evaluering

Hver uke sender du inn en utfyllende rapport to ganger i uken. Da vil du få konstruktive tilbakemeldinger fra meg angående fremgang og hva du kan forbedre, her er jeg også åpen for innspill om du ønsker å gjøre noen endringer i kostholds og treningsplanen. I denne oppfølgingen vil jeg tracke fremgangen din, se over kostholdet og se igjennom treninga.

App

Denne appen er motiverende for deg som kunde og gjør det lettere for meg som coach og følge deg opp. I appen så vil du kunne sende inn rapport til meg, der vil jeg enkelt kunne gi deg tilbakemeldinger. I appen har du kostholdprogrammet, treningsprogrammet, chat med coach og mange andre spennende og ikke minst motiverende funksjoner lett tilgjengelig til enhver tid.

Sammen når vi
dine mål.
Bli den beste utgaven av deg selv!

Vi har flere trening- og coaching pakker og tilbyr også delbetaling. Start før det er for sent!

Lurer du på noe?

Send inn et skjema så tar vi kontakt med deg
E-post: martin@myrvoldcoaching.com
Tusen takk! Du hører snart fra oss :)
Oops! Noe gikk galt, vennligst forsøk igjen.