Spørsmål og svar

Hva er online coaching?

Det du får ved kjøp av online coaching er et tilrettelagt kosthold og treningsprogram som er rettet mot dine mål og utgangspunkt, samtidig som jeg følger deg tett opp under hele coaching perioden. Den tette oppfølgingen er for å sikre at du oppnår ønsket resultat, og at du sitter igjen med masse nyttig kunnskap som du kan bruke på veien videre mot nye mål. Jeg vil være tilgjengelig hver dag under coaching perioden om du har noe spørsmål eller trenger noe form for hjelp.

Hvordan begynner vi?

En coachingperiode starter med en samtale om målsetting, hvilke forventninger jeg har som coach, men også hvilke forventinger du har som kunde. Jeg innhenter nødvendig informasjon fra deg slik at kosthold og treningsprogrammet blir tilrettelagt din hverdag, ditt aktivitetsnivå og din forutsetning.

Når kan man starte?

Så snart jeg har fått godkjenning og den informasjonen jeg trenger fra deg, begynner jeg med å tilrettelegge kosthold og treningsprogrammene. Da skal alt være klart i løpet av 3-7 dager.

Når tar du kontakt?

Du har muligheten til å ta å kontakte meg 24/7 og jeg vil være tilgjengelig hver eneste dag om du har behov for det. Jeg vil ta kontakt om jeg ikke har hørt noe fra deg på en stund for å høre hvordan det går med fremgangen. Det er viktig at begge parter samarbeider og kontakter hverandre jevnlig for at oppfølgingen og veiledning skal bli best mulig for din del.

Hvordan følger du opp meg?

Du som kunde forplikter deg til å sende inn en utfyllende rapport to ganger i uken. Her må all nødvendig informasjon komme frem slik at jeg lettere kan veilede deg. Du skal i tillegg loggfører kosthold og trening hver dag. Denne loggføringen følger jeg tett, og kan gripe inn når jeg anser det som nødvendig. Etter du har sendt inn rapport vil jeg se over fremgangen din og komme med veiledning og tilbakemelding på hva du burde gjøre videre for å nå dine mål.

Når kan jeg regne med å se resultat?

Det er ikke noe fasit på når man kan regne med å se resultater da dette er veldig individuelt. Etter min erfaring så kan man se gode resultater allerede etter 3-6 uker om målet er å gå ned i fettprosent/vekt. Om målet er å bygge muskler vil det mest sannsynlig ta litt lengre tid før man ser en markant fremgang, men også her vil det variere en del. Noen bygger muskler raskere enn andre, og noen går ned i vekt raskere en andre. Mennesker er forskjellige.

Når bør jeg søke hjelp?

Du bør søke hjelp når du ønsker gode resultater, men mangler kunnskap og motivasjon. Du bør også søke hjelp om du behøver en livsstilsendring, men ikke klarer dette på egenhånd.

Hvor viktig er det med kosten?

Kostholdet er helt avgjørende om du ønsker gode resultater. Kostholdet utgjør en stor del av jobben. Dette gjelder innenfor de fleste idretter, men er spesielt viktig for vektnedgang og styrketrening.

Jeg lager en tilpasset kostholdsplan til deg, der du får mat som du gleder deg over, og som gir deg metthetsfølelse og masse energi.

Er treningen for vanskelig for meg?

Treningsprogrammet blir tilrettelagt ut i fra din forutsetning og målsetting, slik at du skal kan nå de målene du har satt deg på best mulig måte.

Hvordan virker oppfølgingen?

Under hele coaching perioden får du tett oppfølging, der du har mulighet til å kontakte meg 24/7. Dette er for å sikre at du oppnår ønsket resultat og sitter igjen med masse nyttig kunnskap som du kan bruke på veien videre mot nye mål.

Sammen når vi  dine mål. Bli den beste utgaven av deg selv!

Vi har flere coaching pakker og tilbyr også delbetaling. Finn pakken som passer deg og start før det er for sent!

Lurer du på noe?

Send inn et skjema så tar vi kontakt med deg
E-post: martin@myrvoldcoaching.com
Tusen takk! Du hører snart fra oss :)
Oops! Noe gikk galt, vennligst forsøk igjen.