Myrvold Coaching

Hvem er Martin Myrvold?

Gjennom flere år som personlig trener, nettbasert Coach og fitnessutøver har jeg hjulpet tusenvis av mennesker med livsstilsendringer, vektnedgang, bygge muskler og andre mål innenfor kosthold og trening.

Jeg har selv opplevd hvor viktig det kan være å ta kontroll over egen kropp og helse.  Selv om jeg alltid har hatt en aktiv livsstil så har jeg kjent på lite motivasjon og fortapthet for hva man skal gjøre videre for å oppnå de resultater man ønsker. Før jeg begynte med styrketrening og Fitness hadde jeg dårlige matvaner som førte til at jeg ikke fikk de resultatene jeg drømte om.

Jeg bestemte meg for å gjøre det som var nødvendig for å få resultater, og lærte utrolig mye i denne prosessen. En livsstilsendring har gitt meg økt livskvalitet, mer energi og godt humør. Jeg bruker nå mine plattformer til å dele erfaringer, tips og triks om kosthold og trening, og for å hjelpe mennesker med livsstilsendringer. Erfaringene mine og følelsen av å gjøre endringer med kroppen er noe jeg tar med meg videre i jobben min med kunder,

Målet mitt er å hjelpe så mange som overhodet mulig å oppnå resultater innenfor kosthold og trening. For at man skal klare dette så er man nødt til å trives, og det skal jeg hjelpe akkurat deg med.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Sammen når vi
dine mål.
Bli den beste utgaven av deg selv!

Vi har flere coaching pakker og tilbyr også delbetaling. Start før det er for sent!